Διεθνοποίηση-Erasmus

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Ι. Πρόεδρος της Επιτροπής

Χρυσάφης Χαρτώνας, Καθηγητής, με αναπληρώτρια την κ. Γκαράνη, ο οποίος θα έχει τη συνολική ευθύνη λειτουργίας του τομέα αυτού, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του που ορίστηκαν στην απόφαση 3657/1-6-2013 του Συμβουλίου του ΤΕΙ Θεσσαλίας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 1535/21-6-2013, θα εκπροσωπεί τον Πρόεδρο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων και θα συντονίζει όλες τις δραστηριότητες τις σχετικές με τα προγράμματα αυτά, καθώς και το εμπλεκόμενο σε αυτές προσωπικό.

ΙΙ. Μέλη της Επιτροπής

1. Γεωργία Γκαράνη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ως μέλος, η οποία ως Υπεύθυνη Κινητικότητας θα έχει την ευθύνη για τις ακαδημαϊκές ανταλλαγές φοιτητών και ακαδημαϊκού και λοιπού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS.

2. Ιωάννα Παπαθανασίου, Επίκουρη Καθηγήτρια, ως μέλος, η οποία ως Υπεύθυνη Συνεργασιών & Προγραμμάτων θα έχει την ευθύνη για την υποστήριξη μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας στην υποβολή προτάσεων για τις λοιπές δράσεις του Erasmus+, σε συνεργασία με την κ. Β. Καπράλου.

3. Βασιλική Καπράλου, Καθηγήτρια Εφαρμογών, ως μέλος, η οποία ως Υπεύθυνη Συνεργασιών & Διεθνοποίησης και σε συνεργασία με την κ. Ι. Παπαθανασίου θα έχει την ευθύνη υποστήριξης μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας στην υποβολή προτάσεων για τις λοιπές δράσεις του Erasmus+ καθώς και την ευθύνη των ενεργειών ανάπτυξης, προώθησης και προβολής των Ευρωπαϊκών και διεθνών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος.

4. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του ΤΕΙ Θεσσαλίας ως μέλος, ο οποίος ως Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης (Placement) Erasmus θα έχει την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας των τοποθετήσεων (placements) των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στα πλαίσια του Extended Erasmus Charter.

Η θητεία της Επιτροπής είναι διαρκής.

Απόφαση Συγκρότησης της Επιτροπής

 

Επικοινωνία

Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

  • Διεύθυνση: Τ.Κ. 411 10, Λάρισα
  • Τηλ. Κέντρο: 2410 684200
  • Email: pr@teilar.gr
  • Fax: 2410 610803
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…